Nog even (na)genieten

Nog even (na)genieten
Nog even (na)genieten

Hou de zomer nog even vast en droom weg bij de heerlijke lange avonden, het gevoel van vrijheid, lekker rustig aan doen en veel buiten zijn. Nu het zomerseizoen haar laatste maand ingaat geven wij je een paar tips hoe je met bloemen extra lang kunt (na)genieten van het blozende karakter van dit jaargetijde.

Als eerste open je deuren en ramen, laat de zonnestralen binnen en laat de frisse lucht door je huis stromen. Haal buiten naar binnen en verwelkom de zoete geuren van de mooiste zomerbloemen in je huis. Creëer een groots en stralend boeket met onze zomer favorieten: 

Plaats de bloemencreatie op een mooie lichte plek en je wordt iedere dag vrolijk begroet door de heerlijke geuren en de enthousiaste zon die je boeket perfect uitlicht.

Zet een zomers muziekje op en ga lekker luieren in de zon of nodig je vrienden uit voor een barbecue. Garneer je gerechten met lekkere eetbare bloemen als viooltjes, lavendel, vlierbloesem of orchidee. Maak daarbij een heerlijke zomerse cocktail die je afmaakt met een vrolijke bloem en je hebt de ideale combinatie voor de perfecte nazomer.

En dames, maak je zomer look nog even compleet door een mooie bloem in je haar te steken. Zo kun je de zomer en je vakantie vibe nog even vasthouden.

Bloementaal

Bloementaal

De liefde van Amaryllis

De liefde van Amaryllis

Valentijn en de  bloemengroet

Valentijn en de bloemengroet

Bloemen vol van dankbaarheid en waardering

Bloemen vol van dankbaarheid en waardering

Vacature allround bloembinder

Vacature allround bloembinder

Snijder bloemen

support bel ons

Wilt U ons spreken?

We zijn telefonisch bereikbaar
op  070 711 03 93

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en evenementen via het bloemen-bulletin:

INSCHRIJVEN

Volg ons via:

support bel ons

We zijn telefonisch bereikbaar op  070 711 03 93